ინგრედიენტები:
კარტოფილი – 500 გრ
ხორცი – 600 გრ
კარაქი – 100 გრ
ყველი – 250 გრ
ხახვი – ერთი თავი
პილპილი გემოვნებით;
მომზადების წესი:
ზეთში მოვშუშოთ ხახვი, დავაყაროთ ატარებული უმი ხორცი, მარილი, პილპილი და ერთად მოვშუშოთ.
ცალკე გავაკეთოთ კარტოფილის პიურე კარაქით, მარილით.
ტაფაზე გავშალოთ ერთი ფენა პიურე, შემდეგ მოშუშული ხორცი დავადოთ ფენად, ისევ კარტოფილი, ზემოდან დავაწყოთ ყველის ნაჭრები (სასურველია მდნარი) და გამოვაცხოთ.