ჯურჯალი – უგემრიელესი მეგრული კერძი

ჯურჯალი - უგემრიელესი მეგრული კერძიინგრედიენტები

საქონლის ხორცი – 1 კგ
ღორის ხორცი – 0.5 კგ
ხახვი – 0.5 კგ
ნიორი – 5-6 კბილი
კოწახურის მარცვალი – 1/2 ჭიქა
ქონდარი, მარილი და პილპილი – გემოვნებით
წყალი – 200 გ
ძმარი – 1 ს/კ

მომზადება

ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ თითქმის მზადყოფნამდე. დავაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ცოტა ხანს კიდევ მოვშუშოთ. ამ დროს ხორცი უკვე მზად იქნება. დავაყაროთ კოწახური, მარილი, პილპილი, ქონდარი გრმოვნებით.

გემრიელია.ჯი